Kurz manželské večery 2020…ako bolo…

Ako vidieť z fotiek bolo spokojne:)

Zábery sú z posledného večera, kedy si manželské páry (kurzu sa zúčastnilo 9 párov) mohli pozvať ako hosťa iný manželský pár, ktorému chceli dopriať  zážitok aspoň z jedného večera a tak ich aj motivovať prihlásiť sa na kurz:)

Ďakujeme manželom Jenisovým, vďaka ktorým sme mohli tento kurz zrealizovať !

 

********************************************************************************

Opäť organizujeme obľúbený 8 večerový kurz pre manželov. Neváhajte sa prihlásiť, ak ste na ňom ešte neboli, určite neoľutujte. Srdečne pozývame!

Začiatok kurzu: utorok 25.2. o 18.00 v reštaurácii Agroinštitút, Akademická 4, Nitra

Dĺžka jedného večera je cca. 2,5 hod. Náklady na celý kurz sú 120,-€/pár (8x večera pre dvoch, čaj, zákusok, nealko, materiály). Pre členov CPR je to 100,-€ na pár. Umožňujeme platbu aj v 2 splátkach. Ak by ste potrebovali finančne pomôcť, neváhajte sa na nás obrátiť – 0903982012.

Kvôli manželstvu sa to určite oplatí:)

Účet:  IBAN    SK40 0200 0000 0036 6232 7153     VUB Banka   VS: 2522020

TU JE LINK NA PRIHLASOVACÍ FORMULÁR

Vypočujete si veľa konkrétnych povzbudení od manželských párov, ktorí riešia veľmi podobné problémy a situácie ako vy a samozrejme ako sa im ich podarilo vyriešiť.

Ako kurz prebieha?

Večera – každý večer začína večerou pri sviečkach. Ponúka príležitosť stráviť čas spolu ako pár alebo s ďalšími pármi.

Príhovor – nasleduje vždy po večeri. Niektoré kurzy používajú na príhovory DVD, na iných kurzoch vedúci príhovory prednesú sami.

Káva a čas na diskusiu – Súčasťou príhovoru sú aj cvičenia, ktoré robíte spolu ako pár. Snažíme sa vytvoriť také prostredie, aby ste mali istotu, že váš rozhovor nebude nikto ďalší počuť. V pozadí hrá hudba. Počas najdlhšieho cvičenia se podáva káva alebo čaj a zákusok.

Domáce cvičenia – na konci každého stretnutia dostanete domáce cvičenie, ktoré by ste spolu do ďalšieho stretnutia mali urobiť. Domáce cvičenia nikto nevyberá, ani nehodnotí, ide čisto o váš prospech. Cvičenie vám má pomôcť pokračovať v rozhovore aj doma.